0

Pallets zijn voor allerlei dingen handig. Wij hebben zes verschillende ideeën voor je, wat je met een pallet kunt doen.

Op gratisoptehalen.nl en zelfs op straat vindt je vaak genoeg pallets. Terwijl de meeste mensen het laten liggen, weten velen niet wat voor een leuke dingen je er mee kunt doen.

Een pallet als tafel

Een houten pallet omtoveren in een prachtig tafeltje is makkelijker dan je denkt. Je kunt er gemakkelijk wieltjes onder zetten en met een likje verf kan het fantastisch in je tuin, op je balkon en zelfs in je woonkamer staan! Wil je het een nog modernere / luxe uitstraling geven. Plaats er dan een glasplaat over. Dit geeft meteen een heel ander effect!

Een pallet in de slaapkamer

Al zal je er misschien even aan moeten wennen, kan een pallet veel betekenen in de slaapkamer. Plaats je matras op twee of vier pallets en je krijgt meteen een heel ander effect. Ook komt het meteen zo uit, dat je nu extra opslagruimte hebt!
 

Een pallet op kantoor of studiekamer

Pallets zijn ook prima te gebruiken in werkomgevingen. Het is duurzaam, scoort er punten qua creativiteit mee en het staat heel leuk!

Een pallet als meubel

Hetzelfde wat hierboven met een bed kan, kan ook met een bank. Zet een dik smal matras op twee pallets en je hebt een eigengemaakte chaise longe. Ook maak je met wat matrassen en pallets binnen 5 minuten een hoekbank. Ideaal!

Een pallet als kast of plank

Te weinig ruimte voor kasten, of gewoon in een creatieve bui? Sla van één kant de planken los en knap het pallet een beetje op. Je hebt nu vanzelf een plankenstel waar je spullen op kunt zetten. Je kunt het aan de muur hangen, maar simpelweg ook schuin op de grond laten staan als een boekenkast!

Een pallet ter decoratie

En ten slotte kun je een pallet op duizenden manieren gebruiken als decoratie. Het ligt eraan hoe creatief je bent (en hoe handig)…maar om je op weg te helpen, zijn hier wat voorbeelden.

Laatste posts