0

Samen met aanbiedingensite www.1234u.nl organiseert Gratisoptehalen.nl GRATIS produkten! Voorbeelden van produkten die gratis weggegeven kunnen gaan worden zijn o.a. opzetborstels voor electrische tandenborstels (o.a ORAL B), scheermesjes voor Gillette Fusion, Proglide en Mach3, Oplaadsnoertjes voor je mobiel, condooms, (proef)monsters cosmetica, etc, etc. De producten zijn altijd gratis, wel zijn er een beetje handling- en verzendkosten om het thuisgestuurd te krijgen.

Lees verder...

Produkten als opzetborstels en scheermesjes zijn erg duur. Voor 4 stuks opzetborsteltjes betaal je al gauw 15 euro, voor 4 scheermesjes al gauw 10 euro. Aanbiedingen website www.1234u.nl geeft deze artikelen gratis weg en je kunt deze dure artikelen thuisgestuurd krijgen voor de prijs van een paar postzegels! Het enige dat www.1234u.nl ervoor terug vraagt is een inschrijving voor hun nieuwsbrief, maar ach, wie weet zit daar ook nog een interessante aanbieding tussen, niet? Je schrijft je alleen in voor een nieuwsbrief via Email, en je krijgt als eerste alle informatie over gratis artikelen toegestuurd. dat is alles. Je beslist natuurlijk ZELF wat je bestelt en wanneer, je krijgt GEEN abonnement of ongevraagd goederen toegestuurd en je wordt NIET benaderd via de telefoon of aan de deur. Er zijn dus GEEN verdere verplichtingenwww.1234u.nl is reeds 6 jaar de toonaangevende aanbiedingen website in de BENELUX.

De informatie over hoe en wanneer je gratis goederen kunt verkrijgen wordt ook via de nieuwsbrief aangekondigd, Hou deze dus goed in de gaten! Het aantal gratis goederen is uiteraard wel beperkt en is zolang de voorraad strekt, reageer dus snel op een aankondiging! Je ziet op de website van www.1234u.nl direct of je deze gratis goederen nog kunt bestellen. 

Wil je kans maken op GRATIS artikelen? schrijf je dan hier in!  (klik hier)  Je ontvangt spoedig een emailtje waar je de Gratis opzetborsteltjes kunt bestellen!

Laatste posts