• Home
  • Privacybeleid
Privacybeleid

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 26-03-2016.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. De website hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van prospects, klanten en partners. Wij zien het namelijk als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen wanneer u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Gratis op te Halen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Gratis op te Halen niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Gratis op te Halen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor onze website, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Gratis op te Halen of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking

Dit Privacy Statement is opgezet door HE PING B.V. te Wijk bij Duurstede.

GratisopteHalen.nl, een initiatief van HE PING B.V.
Adres: Langkamp 03
3961MR Wijk bij Duurstede
E-mail: info@gratisoptehalen.nl
KvK-nummer: 65397215

BTW-identificatienummer: NL856096945B01

 hierna “wij” of “ons”.

Wij zijn verantwoordelijk voor alle persoonsgegevens en de daarbij horende verwerkingen die plaatsvinden op de website van Gratis op te halen. Deze website is toegankelijk via http://www.gratisoptehalen.nl (hierna de “website”). 

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen. Het volledige databestand van onze prospects, klanten en partners is aangemeld bij het College bescherming van persoonsgegevens.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Gegevens gebruik

De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners te benaderen over:

  • Belangrijke ontwikkelingen binnen de website;
  • Nieuwe producten en diensten van de website;
  • Commerciële aanbiedingen;
  • Marktonderzoek.

Gegevens opslag

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens wijzigen

In de e-mail nieuwsbrief en andere mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de e-mail communicatie vanuit Gratisoptehalen.nl. U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal Gratisoptehalen.nl u uit zijn bestand halen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Cookies

Wij verzamelen gegevens, zoals cookies, voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Gratis op te Halen of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste internetbrowsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. 

Veranderingen

Dit privacybeleid is afgestemd op de mogelijkheden en het gebruik van Gratisoptehalen.nl. Veranderingen en/of aanpassingen van Gratisoptehalen.nl kunnen leiden tot wijzigingen in dit privacybeleid. Wij raden u daarom aan het privacybeleid af en toe te raadplegen. Met regelmaat controleren wij of we nog aan het privacybeleid voldoen. Mocht u vragen hebben over ons privacybeleid, dan kunt u contact opnemen met ons middels onze contactgegevens. 

Gratisoptehalen.nl houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28 april 2014.

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief vragen we u om uw e-mail adres te verstrekken. Het e-mail adres wordt gebruikt om u de nieuwsbrief te kunnen sturen. U kunt zich op elk gewenst moment weer voor de nieuwsbrief afmelden. De e-mailadressen worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Gratisoptehalen.nl of die van een derde partij. Wij combineren de e-mailadressen niet met andere persoonlijke gegevens die wij tot onze beschikking hebben.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Communicatie

Als u ons een bericht of e-mail stuurt, is het mogelijk dat wij deze bewaren. Deze e-mails worden opgeslagen op de eigen beveiligde server van Gratisoptehalen.nl of de server van een derde partij. Wij combineren de gegevens uit de berichten of e-mails niet met andere persoonlijke gegevens die wij tot onze beschikking hebben.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. 

Vragen, contact en feedback

We proberen regelmatig te controleren of wij aan dit privacybeleid voldoen. Mocht u vragen hebben over dit privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

MEDOCLEAN BV