0

Gratis produkten via www.1234u.nl

Gastblog 02 Dec, 2016

Samen met aanbiedingensite www.1234u.nl organiseert Gratisoptehalen.nl GRATIS produkten! Voorbeelden van produkten die gratis weggegeven kunnen gaan worden zijn o.a. opzetborstels voor electrische tandenborstels (o.a ORAL B), scheermesjes voor Gillette Fusion, Proglide en Mach3, Oplaadsnoertjes voor je mobiel, condooms, (proef)monsters cosmetica, etc, etc. De producten zijn altijd gratis, wel zijn er een beetje handling- en verzendkosten om het thuisgestuurd te krijgen.

Lees verder...

0

Hoe je kunt besparen op energie

Duurzaam nieuws 12 May, 2016

De energieprijzen wisselen per energiemaatschappij nogal. De energieprijzen zijn al jaren dalende en de prijzen dalen nog steeds. In de maatschappij waarin we nu leven zijn we heel erg gebrand op besparen, waar mogelijk besparen op onze uitgaven. Zo hebben wij, Nederlanders, ook ontdekt dat je kunt besparen op energie en hoe. Er zijn nog nooit zoveel energieoverstappers geweest als in 2015.

0

Een goed milieu begint bij jezelf: gebruik een veilige deo!

Duurzaam nieuws 12 May, 2016

Deodorant, iedereen gebruikt het. Er zijn heel veel verschillende merken in de winkels te koop en de één ruikt nog lekkerder dan de ander. Maar waar je meestal niet bij stilstaat is dat in de standaard deodoranten, die je overal kunt kopen ingrediënten zitten, die slecht zijn voor je gezondheid, maar ook voor het milieu. Want als je spuitbus leeg is, gooi je deze toch gewoon in de prullenbak?

0

Urine Koningsdagfeestgangers Amsterdam is gerecycled

Duurzaam nieuws 12 May, 2016

Geloof het of niet, maar als je op Koningsdag naar Amsterdam bent geweest en je hebt geürineerd, dan is jouw plasje niet in het riool verdwenen. Maar wat is er dan met jouw urine gebeurd? Het is misschien een raar verhaal, maar jouw urine is gerecycled tot kunstmest. Er is een hele belangrijke reden voor dat jouw urine gerecycled is.

0

Plastic uit de oceaan krijgt een nieuwe bestemming

Duurzaam nieuws 12 May, 2016


Je staat versteld als je ziet wat er allemaal vanuit de oceaan op de stranden aanspoelt. Tussen al dit afval zit ook heel veel plastic. Net zoals het plastic dat wij tegenwoordig scheiden om te recyclen, wordt ook dit plastic verzameld en hergebruikt. Het Nederlandse bedrijf Hunter Douglas heeft het idee gevat om dit plastic te verwerken in duurzame rolgordijnen. Dit doet zij in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf ‘Return Textiles,’ waarbij ook de bekende artiest Pharrell Williams betrokken is.

0

Besparen door recycling van je inboedelverzekering

Duurzaam nieuws 26 Apr, 2016

In onze huidige maatschappij doen we er alles aan om geld te besparen. Iets waar we dan ook niet op zitten te wachten zijn onverwachte kosten. Eén van de redenen om te zorgen dat je inboedel goed verzekerd is, want schade door brand en inbraak liggen dichterbij dan je denkt. Een inboedelverzekering kan behoorlijk prijzig zijn, echter met een slotenmaker kun je de kosten drukken. Maar wat heeft een slotenmaker nou te maken met je inboedelverzekering?

0

BOVAG leasefiets vervangt fietsplan

Duurzaam nieuws 26 Apr, 2016

Helaas is het fietsplan voor werknemers vervallen, maar BOVAG komt met een super alternatief, de Leasefiets. Bedrijven worden in staat gesteld om gewone fietsen of e-bikes aan hun personeel aan te bieden voor zakelijk gebruik. Het is echter ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs de fiets ook voor privédoeleinden te gebruiken. Bewegen is goed voor de gezondheid blijkt uit onderzoek. Mensen die dagelijks op de fiets naar hun werk gaan, blijken minder vaak ziek te zijn.

0

Moederdag: Geef je moeder iets puur natuurlijks!

Duurzaam nieuws 26 Apr, 2016

Moederdag komt met rasse schreden dichterbij en natuurlijk wil jij met iets unieks aan komen. Geef je moeder iets puurs, iets natuurlijks. Verwen haar met een fles pure arganolie. Als je ouder wordt, dan krijgt je huid het namelijk een stuk zwaarder om zijn vochtbalans op peil te houden. Er worden dan ook steeds meer huidverzorgende producten gebruikt om de huid een boost te geven. De winkels liggen er vol mee, maar of het nu zo gezond is, dat is de grote vraag. 

0

Starbucks gaat honger en verspilling tegen

Duurzaam nieuws 26 Apr, 2016

In de Verenigde Staten zijn er zo’n 50 miljoen mensen die dagelijks de strijd aangaan tegen honger. De koffieretailer Starbucks is van mening dat deze mensen een handje geholpen kunnen worden. Zij willen samen met de Food Donation Connection investeren in het FoodShare programma. Op dit moment wordt onverkoopbaar gebak aan maatschappelijke organisaties gedoneerd. Maar volgens Starbucks is er nog veel meer mogelijk. 

Laatste posts