0

In onze huidige maatschappij doen we er alles aan om geld te besparen. Iets waar we dan ook niet op zitten te wachten zijn onverwachte kosten. Eén van de redenen om te zorgen dat je inboedel goed verzekerd is, want schade door brand en inbraak liggen dichterbij dan je denkt. Een inboedelverzekering kan behoorlijk prijzig zijn, echter met een slotenmaker kun je de kosten drukken. Maar wat heeft een slotenmaker nou te maken met je inboedelverzekering?

Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) kun je korting krijgen op je inboedelverzekering. Om dit keurmerk te kunnen krijgen, moet je woning aan bepaalde eisen voldoen. Je woning moet goed beveiligd zijn tegen inbraak en andere gevaren zoals brand. Een slotenmaker van een speciaal PKVW-bedrijf kan de juiste sloten voor je installeren en direct controleren of je woning aan de alle eisen, voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, voldoet.

Je woning moet aan de volgende voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor het keurmerk:

  • De woning moet voorzien zijn van goedgekeurde en gecertificeerde sloten;
  • Zonder de deur te openen, moet je kunnen zien wie er voor de deur staat;
  • Bij alle buitendeuren moet goede verlichting zijn aangebracht;
  • Op elke verdieping van de woning moet een rookmelder zijn geïnstalleerd.

Als jouw woning aan al deze voorwaarden voldoet, dan heb je recht op het Politiekeurmerk Veilig Wonen en kun je behoorlijk wat geld besparen op je inboedelverzekering.

 

Kijken of jij kunt besparen op je inboedelverzekering? Vergelijk je verzekering op: http://www.gratisoptehalen.nl/nieuws/inboedelverzekering-nieuw/

Laatste posts