0

Helaas is het fietsplan voor werknemers vervallen, maar BOVAG komt met een super alternatief, de Leasefiets. Bedrijven worden in staat gesteld om gewone fietsen of e-bikes aan hun personeel aan te bieden voor zakelijk gebruik. Het is echter ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs de fiets ook voor privédoeleinden te gebruiken. Bewegen is goed voor de gezondheid blijkt uit onderzoek. Mensen die dagelijks op de fiets naar hun werk gaan, blijken minder vaak ziek te zijn.

Op de fiets naar je werk gaan is niet alleen gezonder, het is ook nog eens beter voor het milieu. Elke auto die thuis voor de deur blijft staan, zal geen CO2 uitstoten en brandstof verbruiken en ook het parkeerprobleem wordt zo opgelost. Fietsen is dus goed voor het milieu en goedkoper. Je kunt echt flink besparen op je benzinekosten, want de enige brandstof die je verbruikt komt uit je eigen lijf. Maar die inspanning is gezond.

Een slecht milieu heeft behoorlijk wat gevolgen op je gezondheid. Luchtvervuiling verhoogt het risico op hart en vaatziekten, maar heeft ook effect op je luchtwegen. Fietsend naar het werk gaan is een stukje duurzame ontwikkeling in ons land.

De fiets is het perfecte vervoersmiddel als het gaat om energie, duurzaamheid en milieu! Doe jij ook mee? Stap vaker op de fiets en laat je auto staan.

Laatste posts