0

Moederdag komt met rasse schreden dichterbij en natuurlijk wil jij met iets unieks aan komen. Geef je moeder iets puurs, iets natuurlijks. Verwen haar met een fles pure arganolie. Als je ouder wordt, dan krijgt je huid het namelijk een stuk zwaarder om zijn vochtbalans op peil te houden. Er worden dan ook steeds meer huidverzorgende producten gebruikt om de huid een boost te geven. De winkels liggen er vol mee, maar of het nu zo gezond is, dat is de grote vraag. 

De standaard huidverzorgende olies zitten vol met chemicaliën, parabenen en parfums, die een negatief effect op de huid hebben. Ze sluiten je huid af, doordat er een laagje op je huid komt te liggen. Het gevolg is dat afvalstoffen zoals talg je lichaam niet meer via je huid kunnen verlaten, maar goede stoffen kunnen ook niet meer via je huid worden opgenomen. Het vochtgehalte in je huid neemt af en de zuurgraad wordt aangetast. Je huid droogt uit, wordt schilferig en gaat jeuken. Steeds meer mensen ontwikkelen eczeem of een contact allergie. Maar.. er zijn gelukkig goede en gezonde alternatieven, zoals: Argan-olie!

Pure arganolie is vervaardigd van 100 % natuurlijke ingrediënten. De olie wordt gewonnen uit de pitten van de vruchten van de boom Argania Spinosa. Deze bomen zijn schaars, je vindt ze alleen nog in zuidwestelijk Marokko en in Algerije, waar ze door de bevolking & overheid beschermd worden. Argan bomen wortelen namelijk heel diep; en hierdoor houden ze de woestijn tegen! Reden genoeg om er goed mee om te gaan.

Een goede kwaliteit arganolie is 100% bio en 100% natuurlijk. Deze olie is letterlijk uit de noot geperst, gefilterd, en in de fles gestopt. Meer niet. Natuurlijker kan niet! Deze arganolie is puur natuur: zelfs inwendig te gebruiken, o.a. als smaakmaker over de sla. Van welke cosmetica kun je dat zeggen?

Arganolie bevat essentiële vetten en Vitamine E, die een gezonde invloed op je huid hebben. De arganboom wordt al eeuwen de ‘Boom der schoonheid’ genoemd en dat is niet voor niets, want arganolie is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor dof en beschadigd haar en voor het versterken van je nagels en nagelriemen. Daarnaast verzacht arganolie ook goed op brandwonden en bij psoriasis.

Met pure arganolie wordt je huid niet langer afgesloten, zodat vocht normaal in de huid kan worden opgenomen en dat is broodnodig voor een oudere huid. Je kunt dan ook nooit te vroeg beginnen om je huid te verzorgen met arganolie. Dus ook als je nog een piepjonge moeder hebt, kun je met iets puur natuurlijks aan komen zetten.

Wacht niet langer, maar verwen je moeder met pure arganolie. Kijk voor een goede arganolie & 10 tips voor het gebruik eens op: 100% pure argan-olie

(Bespaartip: Doe 2 flesjes Argan-olie in je winkelmandje en gebruik de aktiekode: ' gratisoptehalen ' voor extra korting! :) )

Laatste posts