0

IS UW SPAARGELD 'GRATIS OP TE HALEN' ?

Halen de banken uw spaargeld gratis bij u op? krijgt u niet of nauwelijks rente op uw spaargeld?

Rente banken naar 0% en mogelijk zelfs negatief?? Wij bieden u 3% met garantie!
 
Dat de rente op spaarrekeningen onder druk staat is voor u als actief spaarder waarschijnlijk geen nieuws. Vandaag de dag mag je blij zijn met 0,10% rente over het tegoed, wat bij sommige banken al tot 0% is gereduceerd. Er wordt nu zelfs ook gesproken over een negatieve rente, je moet dan betalen om je geld ergens te mogen stallen. Lees verder... >>>>

Aan dat sappelen voor een beetje rente komt nu een einde: Wij bieden u 3% rente over uw tegoed bij ons en dat op basis van ruim ingedekte notarieele hypothecaire zekerheid en garantie van prompte betaling! 

Wat gebeurt er met uw geld? Met uw inleg vanaf €10.000 wordt vastgoed aangekocht in de vorm van een 1:1 project. U weet dus van te voren welk vastgoed (het precieze adres) met uw geld wordt aangekocht. Daarnaast wordt dit vastgoed met maximaal 60% vreemd geld (uw geld) aangekocht, wij doen de overige 40% uit eigen zak. Het financieringsniveau van het vastgoed ligt dus altijd ruim beneden de getaxeerde waarde van het pand. De externe financiers (waaronder u) krijgen echter wel een eerste hypothecaire zekerheid op het totaal van het pand, geregistreerd bij de notaris. M.a.w. Uw geld is zeer veilig belegd. E.e.a. Is dus eigenlijk een soort van crowdfunding, en u help ook nog eens een goed doel. 

Alvast even de voordelen op een rijtje:
- Uw inleg wordt veilig belegd in vastgoed en u steunt een goed doel,
- U krijgt een mooie vaste rente van 3% over het totale tegoed,
- Er zijn geen extra kosten of verborgen inhoudingen, de rente uitkering is netto-netto.
- Uw inleg wordt gegarandeerd door een bedrijf met een uitstekende balanspositie (beter dan uw huidige bank),
- U krijgt een eerste hypothecaire zekerheid voor uw deelnametegoed ter waarde van minimaal 1,6 maal uw inleg,
- U ontvangt de van te voren afgesproken rente op van te voren afgesproken data,
- Uw inleg wordt in maximaal 10 jaar afgelost of naar keuze afgelost aan het einde van de looptijd,
- In noodgevallen zijn eerdere aflossingen mogelijk,
- Afspraken worden contractueel en via notaris vastgelegd,
- Het gehele traject is persoonlijk, dus vertrouwd.

Wilt u meer weten en een hoge rente ontvangen? Klik dan op de onderstaande link en download de brochure met contact gegevens.
 

Laatste posts