• Home
  • Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Alle veelgestelde vragen

Hoe kan ik gratis producten aanbieden op Gratis op te Halen?

Gratis spullen aanbieden op Gratis op te Halen kan erg gemakkelijk. Voordat u uw gratis spullen kunt aanbieden dient u zich echter wel eerst te registreren. Door een account te registreren, kunt u namelijk inloggen en wanneer u dat heeft gedaan kunt u daadwerkelijk beginnen met het plaatsen van een advertentie.

Wanneer u een advertentie plaatst moet u allereerst aangeven of u een product aanbiedt of juist zoekt, kies daarom uit aangeboden of gezocht. Vervolgens kunt u een rubriek kiezen waarin u de advertentie wilt plaatsen. Daarna kunt u zelf een titel invoeren, het is daarbij aan te raden om duidelijke woorden en eventueel synoniemen van het product te gebruiken. Zo is u advertentie namelijk het beste vindbaar voor andere bezoekers van Gratis op te Halen.

Na het opgeven van de titel geeft u vervolgens een omschrijving van het product en tot wanneer uw advertentie geldig is. Tot slot kunt u kiezen of u een aantal foto's van het product wilt toevoegen. Dit is aan te raden, want de advertenties met foto's worden het meest bekeken. Nadat u alle benodigde gegevens heeft ingevuld kunt u de advertentie opslaan. De advertentie is vanaf dan online zichtbaar voor andere bezoekers.

Na het plaatsen van uw gratis producten op Gratis op te Halen kunt u via Mijn Account de advertentie beheren. U kunt dan aangeven wanneer het gratis product gereserveerd is, de advertentie wijzigen en zelf verwijderen.